Kleine beurt in Haarlem

Bij Vakgarage van Laar wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage van Laar niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage van Laar voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Haarlem altijd langs Vakgarage van Laar om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Haarlem? Kom dan langs Pegasusstraat 86-90 in Haarlem (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevanlaar.nl of bel naar 023-5254856.

Contactgegevens

Vakgarage van Laar
Pegasusstraat 86-90
2024 VS Haarlem

tel.: 023-5254856
mail: info@vakgaragevanlaar.nl